Direct een glaszetter nodig in Apeldoorn?Bel 0570 217 507Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Meerdere vestigingen, hoofdvestiging Arnhem

Dubbel glas Apeldoorn

Bij het aanbrengen van Isolatieglas, ook bekend als dubbelglas, worden er twee glasplaten op elkaar geplaatst en zorgvuldig samengevoegd met een spouw die hermetisch is afgesloten. Hierdoor wordt er een isolerende luchtlaag gecreëerd tussen de twee glasplaten. Bij het installeren van dubbelglas is er een luchtruimte tussen de glasplaten aanwezig. Echter, bij HR++ is dat anders. HR++ is uitgerust met een coating op het glas en tussen de glasplaten bevindt zich edelgas. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op stookkosten per jaar en biedt uw woning een betere bescherming dan enkelglas.

Het selecteren en plaatsen van dubbel glas is specialitisch
Het installeren, aanpassen en kiezen van dubbel glas vraagt om gespecialiseerde kennis.

Onze specialisten bij Glaspunt B.V. in Apeldoorn en omgeving zijn er om u te helpen. Zij voorzien u graag van advies en vinden de perfecte oplossing voor uw situatie. Op zoek naar glaswerk op maat? Glaspunt B.V. regelt het voor u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of offerte. Bel 0570 217 507 of vul het contactformulier in en wij helpen u verder.

Verschillende soorten isolatieglas

Graag laten wij u kennismaken met de verschillende soorten isolatieglas waaruit u kunt kiezen op onze website. Zoals eerder vermeld, bestaat dubbelglas (HR+) uit twee glasplaten met lucht ertussen. HR++ heeft daarentegen een extra coating op het glas en bevat edelgas in de spouw. Dit zorgt voor een nog betere isolerend effect. Dit betekent dat u geld kunt besparen doordat er minder warmte verloren gaat via de ramen. Dit kan aanzienlijk schelen in stookkosten, wat ook goed is voor het milieu.

Glaslekkage

Als u blijvende condens op uw ramen heeft, kan dit wijzen op een lek in uw beglazing. U kunt ook bij Glaspunt B.V. terecht voor hulp bij lekkend glas. Wanneer er zich condens vormt aan de buiten- of binnenkant van uw beglazing, is dit niet per se een indicatie van een glaslekkage. Pas wanneer er condensatie aanwezig is tussen de twee glasplaten, is er sprake van een glaslekkage. Als de condens zich vormt aan de buitenkant van uw ramen, duidt dit vaak op een goede isolatie. Bij condensatie aan de binnenkant wordt het aangeraden om de ruimte goed te ventileren of te overwegen om dubbelglas te installeren.


Over ons

De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice. Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0570 217 507

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor dubbel glas zetten?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Glaspunt B.V.

De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice. Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie.


Glaspunt® is de grootste glasservice van Nederland en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit. Met glashandels in alle provincies van Nederland, is de glaszetter in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas, indien dit niet mogelijk is zorgen wij voor veilige noodvoorzieningen.


Verzekerd voor glasschade? Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest. 


Zoekt u glas ter isolatie, beveiliging, decoratie of voor uw privacy? Wij leveren enkel glas, dubbel glas, HR++ glas, inbraakwerend gelaagd glas, figuurglas, draadglas en alle mogelijke combinaties. Bekijk ons assortiment en bel vrijblijvend voor prijs en advies op maat.


Voor uw zekerheid bieden wij op ons dubbel glas maar liefst 15 jaar garantie inclusief montage. Kies ook voor zorgeloos genieten en laat glas door de Glaspunt® glaszetter vervangen.


Heeft u een glaszetter nodig? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de goede service en kwaliteit van Glaspunt®. 


Logo van VCA
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van GroenGedaan!
VCA,Erkend leerbedrijf,GroenGedaan!

Reviews van Glaspunt B.V.

Door Ans van Harten
Op 5 december 2023
6

Tot nu toe tevreden, glas moet nog geleverd worden..Wel verrast over rekening, bij de offerte leek het de helft goedkoper.Dat kwam, omdat het bedrag van 1 i.p.v.2 ramen op de offerte stond en helemaal onderaan, nog na het totaalbedrag, stond het bedrag van alle twee.Pas bij de definitieve aanbesteding werd dat meteen duidelijk….

Door W.2
Op 20 april 2023
10

Top bedrijf en perfecte uitvoering en alles volgens afspraak. Misschien iets duurder dan andere aanbieders maar het resultaat is er dan ook naar. Monteurs erg vriendelijk en straalde professionaliteit uit. Ik beveel ze aan.

Door C
Op 22 maart 2023
6

Om 16:00 gebeld dat er een ruit kapot gewaaid was en er dus in eerste instantie een noodvoorziening geplaatst moet worden.Binnen 30 minuten ter plaatse kan je vergeten...kwam pas na 18:00 iemand opdagen. Glaspunt vond het daarna wel noodzakelijk om 150 euro ex btw EXTRA op de factuur te vermelden, wegens buiten kantooruren reparatie uitvoeren.Na contact met Glaspunt is dit netjes opgelost !

Door D
Op 9 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B
Op 8 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.A
Op 18 december 2022
10

Service: Glas op maat makenPositief: Kwaliteit, Professionaliteit

Door Y.K
Op 8 december 2022
10

‘S morgens gebeld en ‘s middags al een nieuwe noodruit geplaatst. Erg vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de monteurs.

Door K.A
Op 6 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.D.H
Op 10 november 2022
10

Keurig gewerkt. Glas in lood ramen mooi tussen dubbelglas geplaatst en weer gezet in kozijn. Tevreden over het resultaat!

Door L.K
Op 5 oktober 2022
10

Snel en vakkundig en vriendelijk geholpen. Goed werk geleverd.

Door J.K
Op 5 september 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door J.H.D.O.J
Op 23 juli 2022
8

Goed bedrijf , aardige mensen .

Door R.V.D.H
Op 10 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door M.D.R
Op 2 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door M.D.R
Op 29 mei 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door S.T
Op 22 mei 2022
8

Snel en vakkundig!

Door J.T.L
Op 4 april 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 7 maart 2022
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht.Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk.Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt.Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Door D.N
Op 9 februari 2022
10

nette monteurs, keurig gewerkt en afgemonteerd.een dikke 10 voor johnny en quinten

Door A.P
Op 2 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door N.G
Op 26 januari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door J.S
Op 28 december 2021
10

HR ++ glas voorpui.Vakkundig, snel en schoon werk geleverd door 3 zorgvuldig werkende mensen met duidelijk plezier in hun werk! Zeer tevreden over Glaspunt Den Bosch.

Door H.S
Op 13 oktober 2021
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht.Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk.Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt.Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Door R.S
Op 5 oktober 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P.D
Op 22 september 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door I.V.D.L
Op 21 juli 2021
8

Fijn bedrijf. Heldere communicatie. Wij hadden Gunther als glazenzetter en kan niet anders zeggen dan hartstikke prima. Levert goed werk, denkt mee en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

Door M.V.D.L
Op 22 juni 2021
10

Snelle reactie rond etenstijd op verzoek reparatie ramen voordeur. Tevreden met de reparatie en netjes alle resten opgeruimd.Kathedraal glas vervangen door normaal glas, waar ook mee akkoord. Enige probleem nu is dat mijn hersenen denken dat er geen glas in de voordeur zit.Johnny, bedankt voor het geleverde werk en sorry dat je wat langer moest werken en de wedstrijd miste. Hoewel de samenvatting net zo goed is voor deze wedstrijd.