Glasschade in Apeldoorn?

De voetbal van de buurjongen door uw ruit? Een thermische breuk in het keukenraam? Of het glas uit uw voordeur, doordat ze te hard dicht waaide? Glasschade komt vaak op een ongelegen moment. De glaszetters van Glaspunt B.V. staan daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Raam kapot? Van het herstellen van de schade tot de afhandeling met de verzekering: wij bieden u in de regio Apeldoorn een uitgebreide service van begin tot eind!

Glasschade melden

Wilt u glasschade melden? Volg dan onderstaand stappenplan:
1. Neem contact met ons op
Bel  026 - 200 62 05 of vul het contactformulier in. Geef duidelijk aan met wat voor glasschade u te maken heeft.

2. Wij komen naar u toe
Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we zo vlug mogelijk bij u langs. Geen spoed? Dan plannen we een afspraak op het moment dat u het best uitkomt.

3. Wij monteren het glas
Onze glaszetter komt bij u langs en zorgt ervoor dat het glas netjes gemonteerd wordt. U hoeft zelf niets te doen. We ruimen het gebroken glas en de scherven veilig voor u op.

4. Wij regelen verder alles
Bij ons heeft u geen papieren rompslomp. Wij regelen alles voor u met de verzekering.

Ook voor hulp bij inbraakschade

Als u na een inbraak te maken heeft met ruitschade kunt u op onze glasservice rekenen. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een inbraak is, en zorgen altijd voor een passende oplossing. Dankzij onze 24-uurs service kunnen wij midden in de nacht bij u op de stoep staan om een noodvoorziening aan te brengen. Onze glaszetters komen later terug met de geschikte glassoort en plaatsen deze vakkundig. Glas kapot? In Apeldoorn en omstreken staan we altijd voor u klaar!