Vakkundig glasherstel in Apeldoorn

Zit er een breukje in uw slaapkamerraam? Of heeft een inbreker voor kapotte ruiten gezorgd? Dan bent u op zoek naar snel glasherstel. In de regio Apeldoorn kunt u hiervoor terecht bij Glaspunt B.V.. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we in de meeste gevallen de beschadigingen herstellen.

Heeft uw glas reparatie nodig?

In veel situaties kunnen we voor ruitreparatie zorgen. We komen dan bij u langs in Apeldoorn of omgeving. Doordat we ruim assortiment gereedschap meebrengen, is glasherstel vaak goed mogelijk. In sommige gevallen blijkt het glas echter te erg beschadigd te zijn. Dan is reparatie niet meer mogelijk, of raden we het u ten zeerste af. Maar ook in zo’n situatie kunt u op ons rekenen. We zorgen dan voor vervanging van de desbetreffende ruit. We hebben een uitgebreide selectie aan glassoorten op voorraad, waardoor we in bijna alle gevallen meteen voor vervanging kunnen zorgen. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op een passende oplossing!

Neem contact op

Wilt u ons meteen inschakelen voor glasherstel, of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 026 - 200 62 05. In Apeldoorn en omstreken zijn onze enthousiaste experts u met plezier van dienst!